ماده اصلی در تولید گز، گز انگبین است که به دلیل گران بودن از ترنجبین، عسل و شیر خشت استفاده می شود.
گز با مغز های پسته ، بادام و مخلوط پسته و بادام تولید می شود که ارزش غذایی و کالری بالایی دارند.
گز کامل ترین و سالم ترین منبع تامین انرژی برای مصرف کننده آن است. سوهان گزی محصول ساخته شده از گز با روکش سوهان. که هم می تواند سوهان گزی بدون مغز باشد و هم با مغز. ماده اصلی در تولید سوهان جوانه گندم می باشد.
پولکی یکی از سوغاتیها و شیرینیهای معروف شهر اصفهان است. برای تهیه این شیرینی مقداری شکر را با نصف مقدار شکر آب و اندکی سرکه سفید مخلوط کرده (میتوان به جای سرکه سفید به ان جوهر لیمو اضافه کرد) و به مدت ۴۵ دقیقه روی اجاق میگذارند تا طلائی رنگ شود و بعد با قاشق آنها را روی سینی میریزند و صبر میکنند تا سفت شود. از افزودنیهای دیگری مثل زعفران، لیموی عمانی خرد شده، پسته، کنجد، پودر نارگیل و… هم در مایع آن میتوان استفاده کرد. البته این یکی از روشهای خانگی تولید پولکی است. روشهای تولید صنعتی و کارگاهی آن متفاوت است.
نام محصول | توضیحات | نوع بسته بندی | وضعیت | قیمت |
---|---|---|---|---|
گز لقمه ای | - | سفارشی | موجود | تماس بگیرید |
گز آردی | - | سفارشی | موجود | تماس بگیرید |
سوهان گزی | - | سفارشی | موجود | تماس بگیرید |
پولکی | - | سفارشی | موجود | تماس بگیرید |
09120518588
artagaz@
03134460651
info@artagaz.com
artagaz2
شرکت بازرگانی آرتا با توجه به به لزوم وجود مجموعه ای متخصص و علمی در صنعت تولید گز اصفهان پا به عرصه صنعت نهاد.
این مجموعه از آغاز کار، سعی بر تولید محصولی بر پایه اصول علمی، بهترین کیفیت و رقابت با تولیدات روز دنیا داشته است و به همین جهت با استفاده از مواد اولیه مرغوب و با کیفیت در تولید گز درجه یک کوشیده است تا محصولی مطابق با استاندارد ملی ایران و با ویژگی قیمت مناسب تولید و در بازار توزیع نماید.
مهندس صادقی