فروش عمده گز | فروش عمده گز و سوهان

سوهان گزی قربانی حسین یکی از برندهای معروف برای تولید انواع سوهان است. در کشور ما شیرینی جاتی مانند گز، پولکی و سوهان را می توان از سوغاتی های با ارزش استان هایی مانند اصفهان، مشهد و قم برشمرد. این محصولات که ارزش غذایی بالایی نیز دارند در استان های مختلف دیگری مانند کرمان، چهار محال و بختیاری، همدان و استان های دیگر نیز در کارخانه های مختلف تولید می شوند. پخش و توزیع این محصولات در سراسر کشور، معمولا توسط نمایندگی های مختلف این کارخانجات انجام می شود. در استان تهران نمایندگی های زیادی وجود دارند که امکان خرید انواع شیرینی جات تولیدی استان های مختلف را فراهم آورده اند. ورود به بازار های جهانی نیز از برنامه ها و اهداف هر کارخانه و تولیدی می باشد. اصفهان مرکز سوغاتی معروف گز و سوهان است. فروش عمده گز و سوهان در سراسر کشور انجام می شود و انواع سفارشات این محصولات پذیرفته می شود.

فروش عمده گز | فروش عمده گز و سوهان

خواص استفاده از سوهان گزی قربانی حسین

خواص استفاده از سوهان گزی قربانی حسین اسم سوهان از دوره قاجار به جا مانده است. طبق رسم و رسومات و سنت ها هر یک از بزرگ های شهر هدیه هایی را به نماینده شاه می دادند در این بین یکی از بزرگان شهر یک نوع حلوا را تقدیم نماینده شاه کرد که ایشان بعد از خوردن آن گفت این چه حلوایی بود که غذای من را مثل سوهان برید و همین موضوع باعث شد بعد از آن بر روی آن حلوای جدید اسم سوهان بگذارند و به طور گسترده شروع به پخت آن کردند به این شکل حلوای قم که تا آن زمان بیشتر در عطاری ها تهیه میشد مورد توجه شاه و درباریان شاه قرار گرفته و همچنین به اسم سوهان معروف شد تا مدت ها پختن این شیرینی به بزرگان و اشراف زادگان اختصاص داشت اما رفته رفته به صورت عمومی در آمد و در بین همه مردم رایج شد. از دوره قاجار تا امروز این نوع شیرینی به یکی از دوست داشتنی ترین و محبوب ترین شیرینی ها تبدیل شده است به همین دلیل از گذشته هر کس که به قم سفر می کند از این شیرینی به عنوان سوغاتی با خود می آورد در گذشته و در ابتدای تولید سوهان در دوره قاجار مواد اولیه مورد نیاز برای تولید آن چند عدد بیشتر نبوده است که از جمله آنها می توان آرد، روغن، شکر، زعفران، هل و گلاب نام برد که در گذشته به صورت سنتی این مواد را در یک دیگ بزرگ می ریختند و با وسیله ای به اسم هیستون به هم می زدند ولی با گذشت زمان و تا به امروز مواد دیگری به ترکیب های سوهان اضافه شد و همین موضوع باعث خوشمزه تر شدن و با کیفیت تر شدن آن شد از جمله مواد اضافه شده می توان به زرده تخم مرغ و آرد جوانه گندم اشاره کرد. اضافه شدن این مواد گذشته از خوشمزه تر شدن این شیرینی باعث بیشتر شدن کیفیت و خواص آن نیز شده است. امروزه برای تولید سوهان از دستگاه های صنعتی استفاده می شود. برای این که بدانیم سوهان گزی چه خواصی دارد باید با مواد تشکیل دهنده این محصول آشنایی داشته باشیم. همان طور که از اسم این محصول پیداست سوهان گزی از ترکیب دو محصول سوهان و گز تولید می شود. سوهان از محصولات استان قم و گز از محصولات معروف استان اصفهان هست و از ترکیب این دو محصول سوغاتی به اسم سوهان گزی تولید می شود. در تهیه سوهان گزی ، گز های لقمه ای را در لایه نازکی از سوهان می پیچند. به همین منظور برای آگاهی از خواص سوهان گزی باید هم با خواص سوهان و هم با خواص گز آشنایی داشته باشیم. ابتدا از خواص سوهان بخواهیم بگوییم سوهان یک محصول سنتی ایرانی اصیل است که اغلب در شهر مقدس قم تولید می شود. تاریخچه سوهان به دوره حکومت قاجاریه بر می گردد. سوهان را به عنوان حلوایی بسیار مقوی و پر کالری مصرف می شود. سوهان در معنی لغوی به معنای دلپذیر و خوش بو است. سوهان را از موادی با ارزش غذایی بالا نظیر جوانه گندم، آرد گندم، کره، شکر، زرده تخم مرغ، زعفران، هل و انواع مغز ها از جمله مغز پسته و فندق و غیره درست می کنند که هر کدام از این موادها ارزش غذایی خاص خود را دارد. با توجه به وجود جوانه گندم در سوهان پروتئین فراوانی دارد همچنین منبع بسیار خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی به خصوص ویتامین هایی از گروه E و B و آرام بخش اعصاب است. در جوانه گندم با توجه به داشتن قند های طبیعی سبب ذخیره انرژی در ماهیچه ها و عضلات مصرف کننده می شود. در سوهان از کره یا روغن گیاهی استفاده می شود که کالری سوهان را به طرز قابل چشمگیری افزایش می دهد. اما نباید از کلسترول و تری گلیسرید موجود در کره که باعث اضافه وزن می شود. در سوهان علاوه بر موادی که گفته شد همچنین از زعفران، هل و تخم مرغ نیز استفاده می شود اما متاسفانه در برخی از کارگاه های غیر مجاز سوهان پزی برای خوشرنگ کردن و یا مخفی کردن عیب یا ایرادات سوهان تولید شده خود از رنگ های مصنوعی و غیر بهداشتی و یا زرد چوبه استفاده می کنند که این مواد با توجه به شیمیایی بودن و غیر بهداشتی بودن باعث ایجاد تومورهای سرطانی و ناراحتی های عصبی می شود همچنین استفاده از روغن های نامرغوب در ساخت سوهان در برابر حرارت بالای پخت سوهان به هم چسبیده می شوند یا این که دود کرده و شروع به سوختن می کند و باعث تولید ماده ای به نام آکرولئین می شود که ماده ای بسیار خطرناک است بنابراین خریدار باید به این نکته دقت کند که سوهان گزی را از مراکز و تولیدی های معتبر خریداری کند. در مورد خواص سوهان توضیحاتی داده شد . ولی سوهان گزی از ترکیب دو محصول سوهان و گز تولید شده پس باید از خواص و عوارض گز نیز اطلاعاتی داشته باشیم. گز یکی از سوغاتی های استان اصفهان است که سرشار از ویتامین است از جمله ویتامین های موجود در گز ویتامین A, E, C و خانواده ویتامین B مانند B1 و B2 و B3 و B6 و پتاسیم، سدیم، قند از جمله گلوکز و ساکارز و فروکتوز و مالتوز، کربوهیدرات، آهن، منیزیم و غیره . مهمترین خاصیت این شیرینی معروف تقویت عمومی بدن و ازدیاد انرژی در بدن است. از جمله خواص گز این است که هموگلوبین خون را افزایش می دهد و در درمان کم خونی بسیار موثر است. این شیرینی معروف با توجه به ویتامین های گفته شده خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و بدن را در برابر سرطان ها محافظت می کند. گز باعث تقویت قوای جنسی می شود و همچنین تاثیر چشم گیری در تقویت حافظه و بهبود عملکرد مغز را دارد. خوردن گز در درمان نرمی استخوان یا راشیتیسم مفید است و میکروب هایی را که برای بدن ضرر دارند از بین می برد. گز علفی و شکر گز عضو دسته غذایی انگبین ها هستند به صورت معمولی گزهای انگبین دار ارزشی چند برابری نسبت به دیگر گزها دارند زیرا این گزها علاوه بر خاصیت خوراکی خاصیت دارویی و درمانی نیز دارند. این گزها دارای ترنجبین و شیر خشت می باشند که برای تقویت معده، کبد و کلیه ها تاثیر زیادی دارد و باعث لینت مزاج ( برطرفی یبوست ) شده است و در درمان صفرا کمک‌ می کند تب بر بوده و خارش بدن را رفع می کند گز دارای خاصیت آرام بخشی است که اضطراب و استرس را از بین می برد و این خاصیت برای زنان حامله خیلی مفید است ولی در مصرف گز نباید زیاده روی کرد زیرا مصرف زیاد این شیرینی موجب بی قراری و سردرد می شود همچنین گز برای شادابی پوست و مو نیز مفید است این شیرینی دارای آنتی بیوتیک بوده و عفونت بدن را از بین می برد.

انواع سوهان گزی قربانی حسین کدام اند؟

انواع سوهان گزی قربانی حسین کدام اند؟ منبع خاصیت سوهان جوانه گندم موجود در آن است و به خاطر قند طبیعی موجود در انواع سوهان مفید برای ماهیچه هاست. مواد معدنی موجود در آن ویتامین های گروه B و E که از آرامش بخش های اعصاب به حساب می آیند. رنگ سوهان قهوه ای روشن است و از نوع عطر و طعم آن می توان به کیفیتش پی برد همچنین کیفیت سوهان تاثیر گرفته از کره و روغن حیوانی است که برای تولیدش مورد استفاده قرار می گیرد. خریدار هنگام خرید سوهان باید دقت کند که سوهان دارای خاصیت شکنندگی باشد یعنی سفت و به هم چسبنده نباشد. از مشخصات سوهان گزی می توان به موارد زیر اشاره کرد ترکیب های تشکیل دهنده سوهان گزی: خلال بادام و پسته، آب، روغن نباتی خوراکی هل، شکر، عسل، کره، آرد جوانه گندم، زعفران، آرد گندم، گز است و جالب این است که این محصول را هم در خانه درست کرد. از انواع سوهان گزی می توان سوهان گزی پسته ای ( با خلال پسته )، سوهان گزی نارگیلی ( با پودر نارگیل )، سوهان گزی کنجدی ( شامل کنجد )،  سوهان گزی جوانه گندم، سوهان گزی زعفرانی ( حاوی زعفران )، سوهان گزی هل ( حاوی هل ) و سوهان گزی چهار مغز ( چند نوع مغز در آن میکس شده ) نام برد. همچنین بالا و پایین بودن قیمت سوهان ها بر روی مرغوب بودنشان بی تاثیر نیست. انواع مختلف سوهان در بازار به شکل بسته بندی و فله ای وجود دارد. سوهان های ارزان قیمت و آن هایی که از لحاظ بسته بندی ساده هستند کیفیت این سوهان ها در حد سوهان های مرغوب نبوده و حتی به شکل فله ای هم می فروشند و این در حالی است که سوهان های مرغوب دارای بسته بندی های فلزی و چوبی فانتزی هستند. البته هنگام خرید نباید فقط به بسته بندی و توجه کنیم باید به نرم بودن و اینکه خاصیت شکنندگی داشتن که نشانه مرغوبیتش است هم توجه کرد. سوهان لقمه ای ( سایزهای کوچک سوهان )، سوهان عسلی ( شبیه پولکیاصفهان )، سوهان گزی ( همان لقمه ای حاوی گز )، دسر سوهان ( مایع است ) سوهان حبه ای ( مثل سوهان گل و سایز آن مانند قند است ) و سوهان کنجدی ( مثل سوهان عسلی البته با کنجد ) از مدل های مختلف سوهان هستند که مصرف کننده طبق سلیقه و ذائقه خود خوشمزه ترین و بهترین را انتخاب و خریداری می کند. گز بیدمشکی در انواع مختلف گز از مدل های متنوع برشی است و طعم این گز مخلوطی از طعم های زعفرانی با مغز های پسته است. برای درست کردن این نوع شیرینی توجه کردن به ترکیبات و مواد اولیه ای که در آن مورد استفاده قرار می گیرد خیلی مهم و اساسی است هرچقدر که مواد و ترکیبات استفاده شده در این نوع شیرینی با کیفیت تر و سالم تر باشد سوهانی که تولید می شود دارای کیفیت بیشتر و بالاتری است.

برند های برتر تولید کننده سوهان گزی در کشور

برند های برتر تولید کننده سوهان گزی در کشور قیمت سوهان گزی درجه یک به نوع سوهان گزی و برند های سوهان گزی بستگی دارد. اگر مصرف کننده یک سوهان که دارای مواد مغذی است انتخاب کند مسلم است باید پول بیشتری بدهد مثلا قیمت پسته یا زعفران از کنجد خیلی بیشتر است به خاطر همین سوهان پسته ای یا سوهان زعفرانی گران تر است. سوهان درجه یک باید یه سری ویژگی ها را داشته باشد مانند رنگ قهوه ای روشن، عطر و طعم مناسب، سفت نبودن، نباید بوی ماندگی بدهد، روغن روی آن بسته نشده باشد و اضافه کردن رنگ های مصنوعی به انواع سوهان ممنوع است. سوهان گزی درجه یک در بازار با بسته بندی های مختلف و زیبا و در وزن های مختلف وجود دارد و سوهان هایی با بسته بندی زیبا و با کیفیت گران تر از سوهان های فله ای است و قیمت آن بسته به مقداری که خریداری می شود فرق دارد. برند های زیادی را می توانیم در تولید سوهان گزی مشاهده کنیم و این برند ها و تولیدی ها با توجه به رقابتی که دارند محصولات خود را در تنوع بالایی پخته و روانه بازار می کنند همین امر باعث پیشرفت خیلی سریع در پخت این محصول شده که در سال های اخیر سوهان گزی شهرت داخلی و خارجی زیادی را پیدا کرده است. قیمت گز سوهانی لقمه از برندهای تولید کننده ی اصفهان از تولیدی سوهان گزی بلداجی متفاوت است.

نمایندگی فروش سوهان گزی قربانی حسین در کشور

نمایندگی فروش سوهان گزی قربانی حسین در کشور به نمایندگی ها و تولیدکنندگان انواع سوهان آزمون های شیمیایی یا میکروبی برای تشخیص استاندارد بودن سوهان ها به آن ها ارائه می شود که برای این آزمون مواد اولیه ی مناسب و سالم و بهداشت محیط خیلی مهم است. همچنین با حضور در نمایندگی های معتبر مانند نمایندگی قربانی حسین در کشور از نوع سوهان های با کیفیت و ارزان قیمت خریداری کرد. همچنین فروش سوهان درب کارخانه و به قیمت عمده با خرید اینترنتی امکان پذیر است. با توجه به این که نمایندگی های زیادی در سراسر کشور برای خرید گز وجود دارد برای تهیه و خرید عمده انواع گز برای پخش، فروش و یا صادرات با مراجعه به درب کارخانه می توان محصول های مورد نظر خود را تهیه کرد و مزیت خرید مستقیم از درب کارخانه تازه بودن و درجه یک بودن محصولات و همچنین به قیمت پایین تر و مناسب تر است.

صادرات سوهان گزی قربانی حسین

صادرات سوهان گزی قربانی حسین در هنگام شکل دهی سوهان قسمتی به نام غنچه گیر خمیر را تقسیم کرده و خیلی سریع با یک وسیله به نام مشته تحت فشار قرار می گیرد و سوهان پهن شده که البته با توجه به نوع سوهان مقدارش فرق می کند بعد خلال بادام و مغز پسته را روی آن پخش می کنند بعد سوهان به قسمت خنک کننده فرستاده می شود که شکل اصلی خود را در این مرحله گرفته که تمام این مراحل با ماشین آلات صنعتی انجام می شود. قیمت سوهان ها با توجه به برند،  کیفیت و نوع مواد استفاده شده در آن مثلا پسته نسبت به هل گران تر است مشخص می شود و علاوه بر این عوامل دیگری مثل نوع سوهان و گز آن، کیفیت موادی که برای تولید گز و سوهان استفاده شده، نوع بسته بندی و گرم نوع بسته بندی بر روی قیمت فروش سوهان و انواع آن تاثیر دارند. با توجه به اینکه کشور ما تحریم بوده و ارز آوری برای پیشرفت کشور بسیار مفید است و با توجه به اینکه گز و سوهان مختص کشور ماست صادرات سوهان گزی می تواند به نوبه ی خود با ارزش باشد از جمله کشورهای مصرف کننده سوهان گزی می توان به کشورهای حاشیه خلیج فارس اشاره کرد. گز از جمله محصولاتی است که صادرات آن به صورت انبوه است که در این ضمینه اصفهان یکی از قطب های تولیدی گز محسوب می شود که بخشی از این تولیدات عمده در سال وارد بازار های صادراتی کشور های مختلف می شود. از عمده گزهای صادراتی می توان به موارد زیر اشاره کرد. گز صادراتی لقمه آردی بادام، گز صادراتی لقمه آردی پسته، گز صادراتی لقمه آردی مخلوط، گز صادراتی لقمه آردی ترنجبینی، گز صادراتی لقمه آرد انگبینی، گز صادراتی لقمه آردی عسلی زعفرانی، گز صادراتی لقمه آردی شیر خشتی. برای انتخاب و خرید بهترین گز برای صادرات و همچنین بازار داخلی بایستی فروش آن منطقه را مورد توجه قرار داد چون در هر بخش و منطقه ای مردم ذائقه و سلیقه ای خاص دارند یکی دیگر از محصولات پرطرفدار تولیدی گز می توان به سوهان گزی لقمه ای اشاره کرد و در مدل های کیلویی و بسته ای صادر می شود. گز ایرانی یک شیرینی اصیل و سنتی است که اصفهان هم یکی از قطب های اصلی برای تولید آن محسوب می شود و دارای کارخانه های فراوانی برای تولید گز در این شهر وجود دارد. در هر یک از واحد های تولیدی گز اصفهان این محصول دارای مدل های مختلفی است و به صورت های گوناگونی تهیه و وارد بازار می شود که تقسیم بندی و دسته بندی آن ها به شرح زیر است: از طعم دار انگبین های گیاهی، گز مغز دار پسته بادام، گز طعم دار بیدمشکی، گز طعم دار میوه ای، گزه طعم دار زعفران بید مشک، گز بی مغز لقمه ای، گز لقمه آردی کادوی، گز سفارشی سنتی، گز لقمه آردی کیلویی. بیشتر تولیدات از گز در قطب های تولیدی انجاد می شود و فقط از شیوه سنتی به شکل صنعتی تغییر کرده است و همچنین طعم دهنده های خوش عطر و خوش مزه ای به آن ها اضافه شده است همچنین بسته بندی ها تنوع بیشتری به خود گرفته اند. بالا ترین سطح تولید را گز های لقمه ای گرفته اند که این گز های لقمه ای دارای شکل های مختلفی هستند از جمله گز لقمه بادام کادوی، گز لقمه پسته کادوی، گز لقمه بی مغز کیلویی و غیره. قیمت گز اصفهان مانند دیگر محصولات موجود در بازار ممکن است دارای نوساناتی باشد اما اصل قیمت گز توسط کارخانه تولید کننده آن مشخص می شود که برای تعیین قیمت های گز شرایط مختلفی در نظر گرفته می شود و برای این که بدون دردسر به لیست قیمت های گز دسترسی پیدا کنید می توانید با جست و جو در سایت های مربوطه این کار را انجام دهید. قیمت گز اصفهان در نمونه های مختلف متفاوت است  مقرون ترین و بهترین گز را کارخانه های ایران تولید می کنند که این کارخانه ها نه تنها در بازار داخلی بهترین هستند بلکه در بازار خارجی هم محبوبیت دارند. نو دیگری از شیرینی های مورد پسند و محبوب عامه مردم سوهان است. سوهان با گز تفاوت های زیادی دارد از جمله این تفاوت ها طعم مواد تشکیل دهنده، نحوه تولید و غیره است از انواع اصلی سوهان می توان سوهان عسلی، سوهان حلوایی، سوهان کنجدی، سوهان گزی، سوهان پلنگی، سوهان پشمکی، دسر سوهان، سوهان کره ای و غیره نام برد. هر یک از سوهان های نام برده شده در بالا با روش و شکل خاصی تهیه شده و تولید می شوند. مرکز اصلی این سوغاتی معروف شهر مقدس قم است. سوهان شیرینی خاص، دلچسب و منحصر به فردی دارد که همین طعم خاص باعث شده است افراد زیادی آن را دوست داشته باشند. بازار فروش سوهان و گز نسبت به هم بی ربط نیستند. هر گاه بحث فروش بدون واسطه سوهان و گز می شود باید به سمت فروش مجازی یا اینترنتی رفت که از طریق سایت ها سفارش خود را انجام دهید سوهان و گز هم به روش سنتی ( با دست ) و هم به روش مدرن با دستگاه های مخصوص ساخته می شود. در تهیه هر دو از مغز های پسته و بادام و غیره استفاده شده و تاریخچه این دو شیرینی معروف به دوره قاجار بر می گردد. گز از تنقلات شیرین، معروف و سنتی ایران و قم به حساب می آید. همینطور در چهار محال و بختیاری، همدان، فارس، کرمان، و یزد نیز تولید شده و می توان این محصول را در سراسر کشور پیدا کرد. گز و سوهان از آن دسته شیرینی هایی هستند که ما برای پذیرایی از مهمان، برای استفاده در مناسبت ها و عید ها مورد استفاده قرار می دهیم. در اصفهان معروف ترین گز، گز آردی و معروف ترین سوهان؛ سوهان عسلی هستند. قیمت سوهان در حالت کلی در فروش عمده کمتر از فروش بسته بندی آن با صورت تکی است اما مسائل زیادی هستند که بر روی قیمت آن تاثیر می گذارند اما برای تعیین قیمت آن مسائلی همچون تکنولوژی تولید سوهان در کارخانه، سطح کیفیت مواد اولیه، نوع بسته بندی و درجه استاندارد بودن آن، نحوه عرضه آن در بازار فروش و برخی موارد دیگر تاثیر می گذارد.

بازرگانی فروش سوهان گزی قربانی حسین

بازرگانی فروش سوهان گزی قربانی حسین گروه تولیدی حاج حسین قربانی با برند قربانی حسین بیشتر از ۲۰ سال سابقه مفید در تولید انواع گز و سوهان را دارد و برای اولین بار در کشور زیر نظر سازمان غذا و داروی اصفهان و با مجوز بهداشتی برای تولید سوهان گزی اقدام کرده است. گروه بازرگانی حاج حسین قربانی در تلاش هستند تولید سوهان گزی را از حالت سنتی خارج کرده و کاملا به حالت بهداشتی، امروزی و مدرن در آورند که برای این کار از تکنولوژی روز و تجهیزات کاملا مدرن برای بهبود کیفیت محصول و سلامت حال جامعه استفاده می کنند. فروش سوهان گزی از جانب خود شرکت و همچنین نمایندگی های آن در سراسر کشور انجام می گیرد. مصرف کننده می تواند با مراجعه به مرکز فروش سوهان گزی در منطقه و شهر خود این محصول را به صورت جزئی و کلی تهیه کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما